Explozie la cantonamentul naționalei de fotbal, din Mogoșoaia. Două persoane sunt rănite

258
Explozie la cantonamentul naționalei de fotbal, din Mogoșoaia. Două persoane sunt rănite - ambulanta1-1349711307.jpg
O explozie a avut loc, în această după-amiază, la Centrul de Fotbal al FRF din Mogoșoaia, unde este cazat lotul primei reprezentative de fotbal a României, reunit în vederea meciurilor cu Turcia și Olanda, din preliminariile CM 2014. Doi muncitori au fost răniți, potrivit România TV.
Explozia a avut loc la centrala termică a clubului și nu a fost urmată de un incendiu. Doi muncitori, în vârstă de 30 de ani și, repectiv, 35 de ani, lucrau la modernizarea centralei termice când a avut loc deflagrația.

Potrivit primelor informații, mai mulți stropi de sudură au sărit în zona unde se afla un rezervor de diluant, care a explodat provocând și explozia centralei.

Mai multe echipaje SMURD și autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului. Nu există momentan date despre starea răniților. Sesizarea la 112 a fost făcută de un martor.

"Victimele nu au fost găsite la locul exploziei, se pare că au fost duse la spital cu o mașină particulară. Explozia nu a fost urmată de un incendiu și nu a fost nevoie de intervenția autospecialelor cu apă și spumă care s-au deplasat la fața locului", a declarat Simion Petruș, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, pentru România TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Sport : FC Farul joacă la Suceava
Pagina a fost generata in 0.7048 secunde