Explozie la fabrica de pâine / FEMEIA RĂNITĂ GRAV A MURIT

239
1
Explozie la fabrica de pâine / FEMEIA RĂNITĂ GRAV A MURIT - ofemeievindeaheroinadepepatuldes-1448201597.jpg

Articole recomandate

Femeia în vârstă de 51 de ani rănită grav în urma exploziei produse la moara unei fabrici de pâine din Brașov a decedat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la Spitalul Clinic Județean de Urgență, scrie Agerpres.


"Insuficiența respiratorie s-a agravat, nu s-a mai ventilat mecanic, a intrat în stop cardiorespirator și a decedat aproape de miezul nopții. Femeia a fost internată de la început la Secția de Terapie Intensivă în stare gravă, iar medicii au făcut toate eforturile pentru a o salva, dar în momentul în care plămânii cedează, nu se mai poate face nimic", a precizat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, dr. Daniela Neculoiu.

Alți trei răniți în explozie, care sunt internați la secția de chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se află în stare bună și vor mai rămâne câteva zile în spital pentru tratament, dar viața nu le este opusă în pericol, a precizat dr. Daniela Neculoiu.

Un alt rănit în explozia de la moara fabricii de pâine, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a murit săptămâna trecută după ce a fost transferat de la Brașov la un spital din Graz, Austria. Prima victimă a fost înregistrată la câteva ore de la incident.


Comentează știrea

adevar
23 noiembrie 2015
adevar

Romani criminali se intorc intotdeuna la locul crime . La orce nenorocire in Romania pe poze apar aceasi persone care comenteza . chiar nui vedeti la televizor?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde