Video Video. ALTĂ NENOROCIRE! EXPLOZIE PUTERNICĂ, urmată de incendiu. Arafat: "Am declanșat codul roșu" - Update

773
2
Video. ALTĂ NENOROCIRE! EXPLOZIE PUTERNICĂ, urmată de incendiu. Arafat:

Articole recomandate



UPDATE - Cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, în apropierea stadionului din Brașov. Angajatul care căzuse într-un buncăr în urma deflagrației a fost scos de echipele de intervenție, el fiind semiconștient și având arsuri și politraumatisme. Incendiul a fost stins, iar alte 5 din cele 11 persoane aflate în clădire au ieșit nevătămate.


O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în această seara, la o fabrică de pâine din Brașov. Din primele informații, sunt mai mulți răniți.




foto: Facebook

Patru echipaje ISU și un echipaj SMURD sunt la fața locului. În zona Stadionului Tinerelui, la fabrica de pâine de pe strada Avram Iancu (Velpitar).

Martorii spun că în zonă este foarte mult fum. Pe stadionul de fotbal din apropiere se desfășura un meci între formațiile FC Brasov și CSM Rm. Vâcea.

Flacarile uriașe au fost surprinse de camerele de la stadion.


UPDATE  - Raed Arafat, secretar de stat în MAI: "10 persoane sunt prinse sub dărîmturi. A fost o explozie serioasă, situația este foarte gravă. Pompierii încă lucrează, s-a activat centrul de comandă de la Minister. Avem trei elicoptere pregătite pentru a prelua răniții, două la București, unul la Mureș. Planul roșu de intervenție în forță a fost activat. În mod normal ar trebui ca gazele să fi fost deja oprite. La Brașov există o secție de Chirurgie Plastică și se poate ocupa de arși dacă este cazul", citează romaniatv.net






Comentează știrea

Agitatorul
6 noiembrie 2015
Jos, jos, jos!

Vinovati de producerea exploziei la Brasov este premierul interimar, primarul Brasovului si coruptia din sistem! Jos cu ei! Trebuie iesit din amorteala asta de toamna blanda, e plictiseala mare, la tv nu prea mai enimic de vazut, teatrul nu se mai poarta, prin casa cam aceleasi discutii, asa ca hai in strada, poate iese ceva actiune, si poate reusim pana una alta, sa schimbam ceva popi

Ciprian
9 noiembrie 2015
#paine prajita

As face o corectie: fabrica de paine prajita din Brasov* !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2634 secunde