Video Galerie FOTO și VIDEO/ TRAGEDIE ÎN CLUB! EXPLOZIE PUTERNICĂ, SOLDATĂ CU 30 DE MORȚI ȘI ZECI DE RĂNIȚI - Update

4778
13

Articole de la același autor

UPDATE / Incendiu la clubul Colectiv din Capitală - Bilanțul deceselor a ajuns la 30


UPDATE - Alte două victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală au decedat, azi, una la Spitalul de Arși și cealaltă la Bagdasar, numărul morților ajungând astfel la 29. Alți 10 pacienți sunt în stare critică la Spitalul de Arși.




UPDATE - La unitățile medicale au ajuns 146 de persoane. Procurorii au început urmărirea penală in rem. Legiștii au început identificarea persoanelor decedate. În urma tragediei de la clubul Colectiv, Guvernul se va reuni astăzi pentru a declara trei zile de doliu național.


UPDATE - Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a confirmat că numărul persoanelor decedate a ajuns la 27, iar cel al răniților la 184.


UPDATE - Raed Arafat a dat noi declarații și a adăugat că o parte din victime au plecat cu taxiurile , mașini personale sau alte mijloace. Imaginile de la fața locului sunt șocante. Zona este împânzită de politiști, pompieri și cadre medicale. Victimele sunt resuscitate în stradă. Autoritățile au creau o linie telefonică specială pentru rudele victimelor. Oamenii pot suna la numărul de telefon: 0212069291 pentru a cere informații.


UPDATE - "Din păcate avem 26 de morti. Parchetul a început ancheta în acest caz" a precizat Oprea.


UPDATE - Ministrul Gabriel Oprea a declarat că numărul morților a crescut la 25. Victimele au fost transferate la mai multe spitale. "Este alarmă generală in Ministerul de Interne. L-am informat despre tragedie și pe președintele Iohannis", a declarat Oprea.


UPDATE - Bilanțul a crescut la 21 morți și 88 de răniți, iar numărul lor este în creștere. Raed Arafat a declarat că acest incident este cea mai mare tragedie după Giulești.




UPDATE  - Martorii spun că totul a pornit după ce un stâlp al scenei a luat foc iar flăcările s-au extins pe tavan. "M-au șocat oamenii arși care ieșeau pe lângă mine. Era o panică totală. S-a intervenit rapid.", a declarat un tanăr care a participant la concert și a ieșit imediat cum a izbucnit incendiul.




O explozie puternică urmată de incendiu s-a produs, vineri, în jurul orei 23.10, în clubul Colectiv din Capitală, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. În localul respectiv urma să aibă loc un concert al trupei Goodbye To Gravity, iar alături de aceasta urmau să urce pe scenă și artiști români.



Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a confirmat, înainte de miejul nopții, că 18 persoane au decedat și alte zeci sunt rănite. Încă nu au fost scoase toate victimele din clădire. Se așteaptă ca numărul victimelor să fie în creștere.


Peste 30 de ambulanțe, alături de mașinile de pompieri se află la fața locului. Zeci de tineri sunt resuscitați în mijlocul străzii, informează Realitatea TV. 


CITEȘTE ȘI:






foto: libertatea.ro

Potrivit ISU, echipaje de la toate serviciile de interventie se află la locul tragediei. La fața locului a sosit și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Ministrul Gabriel Oprea se îndreaptă spre locul tragediei. Martorii spun că explozia a fost provocata de focurile de artificii. Incendiul s-a produs în apropiere de Maternitatea Bucur, scrie realitatea.net


CITEȘTE ȘI ZECI DE MORȚI ÎN CLUB / MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DIN INFERN

200 de oameni se aflau în club, la acel moment. În Club Colectiv avea loc în această seară un concert de lansare a celui mai recent album al formației Goodbye to Gravity, "Mantras of War".



Sursa video: stiripesurse.ro

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
adevar
31 octombrie 2015
adevar

Romania unde mi-e copilul . l-ai furat cumva?

adevar
31 octombrie 2015
adevar

Romania niste romani cersesc la noi cred ca ei au facut

mama
31 octombrie 2015
tragedie

In fiecare weekend are loc cate un eveniment sau un bal in cluburile Ego sau Luv. Capacitatea lor este cu mult depasita si in plus vand bauturi alcoolice minorilor. A luat cineva vreo masura? Nu! Probabil ca sunt mana in mana cu autoritatile care ar putea sa faca ceva.

ismail /brussel
31 octombrie 2015
asta ne ieste viata !

Orcui poate sa insetampla ca esti an romania ca esti an olanda ca esti an america ca esti an dubai !!! Nu putem da vina pe uni pe alti , cei facut si iventat de mana omului de aia dam sa ne accindectam sau murim si din prostia omului ex.artificiile sus cablurile si artificiile au viteza pe secunda bravo organizatorului de artificii haa haa haa da bautura de sicur si talentu dooamne !!!

ismail /brussel
31 octombrie 2015
tarziu ne razbunam sau mai de vreme ?!

Mintalitatea romaneasca are un rol perves dar nu inteligent .la mesajul scris de -mama - sa razbunat prea tarziu ?antrbarea e de ce nu sa razbunat la anceput ca de fiul sau fica sau nepotul se distraza ca na pe placere . E tragedia ca sa petrecut hop sa razbunat ca auyoritatile nu ia masuri pai unde an romania haaaa haa haaa pai romanul e unit si la bine si la rau ca porcii pui mancare antroc si mancati pana an zori pofta mare an peversitate .

adevar
31 octombrie 2015
adevar

Romani sechestreaza femei straine si le abuzeaza .romani si bat joc si de dumnezeu si o patesc mereu

adevar
31 octombrie 2015
adevar

Romania iti admir stirile . pana si de dumnezeu ti -ai batut joc.

Ptr. prostul ismail
31 octombrie 2015
Bine ca ai plecat...

"ismail/brussel , tu ai fumat ceva , sau asa te-a facut ma-ta retardat ?!? Du-te in gura ma-tii si stai cu curul in sus , descaltat si proslaveste-l pe pedofilul vostru , poate iti ramane si tie vreo virgina...

adevar
31 octombrie 2015
adevar

Sa iti iei romani din republica mea

adevar
1 noiembrie 2015
adevar

Condoleante la familiile

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde