Făcea "colecție" de bunuri furate

539
Un tânăr din localitatea Siliștea care își făcuse acasă un adevărat depozit de lucruri furate a ajuns pe mâna anchetatorilor.
În cursul zilei de joi, polițiștii din Siliștea împreună cu cei din Cernavodă au efectuat o percheziție la locuința lui George Novac, de 21 de ani, din Siliștea.
Oamenii legii au descoperit în curtea casei acestuia un adevărat depozit de lucruri furate din diverse locuri. Ei au găsit o prelată sustrasă în noaptea 11 spre 12 septembrie 2009 de pe o semiremorcă ce se afla staționată pe strada Viilor din satul Țepeș Vodă.
De asemenea, au dat peste două porți metalice, un sul de sârmă din plasă galvanizată, două jante cu pneuri neuzate și componente ale unei instalații de irigat, o drujbă, o trusă metalică cu chei de diferite tipuri, două cojoace și un scuter, precum și alte bunuri.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele două jante, componentele instalației de irigat și sulul cu sârmă au fost sustrase în cursul lunii octombrie 2009 de George Novac de la o societate din Țepeș Vodă. Totodată, cele două porți metalice au fost furate de acesta, în toamna anului 2009, de la Cimitirul Musulman din Siliștea.
Pe de altă parte, anchetatorii au mai stabilit că drujba și trusa de chei au fost sustrase de George Novac împreună cu Iulian Robert Negru, de 20 de ani, din Siliștea.
Oamenii legii spun că valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 8.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili proveniența celorlalte bunuri sustrase.
În altă ordine de idei, cei doi tineri au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub acuzația de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2377 secunde