Țigări de contrabandă găsite în casele a două persoane din Constanța

1700

Articole de la același autor

Aproximativ 3.000 de pachete cu țigări netimbrate sau cu banderole străine au fost descoperite de oamenii legii în urma unor percheziții domiciliare.
Pe parcursul a două zile, respectiv, joi și vineri, aproape 150 de polițiști, sprijiniți de luptătorii DIAS Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța dar și în localitățile arondate orașelor Hârșova și Năvodari, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu țigări.
În urma acestei acțiuni, în interiorul a două dintre locuințele verificate, aparținând lui Chirez Amet, de 44 de ani, și Elma Amet, de 56 de ani, ambii din Constanța, polițiștii au găsit 2.934 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Oamenii legii spun că cei doi vindeau în mod ilegal țigări, iar pachetele erau netimbrate sau aveau banderole de marcaj din Ucraina sau Republica Moldova.
Pe numele celor două persoane s-au întocmit dosare penale, fiind cercetate pentru evaziune fiscală. De asemenea, toate țigările găsite au fost confiscate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0333 secunde