FAPTE BUNE. Un jandarm de la Gruparea Mobilă „Tomis” a recuperat banii unei femei. „Erau pentru renovarea casei!”

316
FAPTE BUNE. Un jandarm de la Gruparea Mobilă „Tomis” a recuperat banii unei femei. „Erau pentru renovarea casei!” - untitled-1626089139.jpg
Un jandarm din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța a înseninat ziua unei femei din Năvodari, în momentul în care a găsit și i-a returnat o sumă mare de bani. „El este Daniel, colegul nostru care locuiește cu familia în Năvodari și în după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădință să-l ia acasă pe Tudor, băiețelul lor de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani. A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat într-un colț, un număr de telefon. A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă”, au relatat reprezentanții GMJ Tomis.

Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulțumit lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături.

Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră pentru emblema de onoare a MAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0625 secunde