Fără program cu publicul la sediile de poliție din Constanța

265
Fără program cu publicul la sediile de poliție din Constanța - ipjprogram-1584463242.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere măsurile impuse pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul Covid-19, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au anunțat o serie de modificări în ceea ce privește programul cu publicul la nivelul instituției.

Astfel, programul de audiență cu publicul se suspendă. Măsura se aplică atât la sediul IPJ Constanța (județ și municipiu), cât și la sediile polițiilor orășenești. Pentru a depune o cerere, reclamație sau sesizare, din cele reglementate de OG 27/2002 (referitoare la activitatea de soluționare a petițiilor), constănțenii sunt rugați să folosească serviciul poștal, la adresa bulevardul Mamaia, nr. 106, sau poșta electronică, utilizând adresa [email protected].

De asemenea, se suspendă programul de audiență la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Cererile și documentele aferente pot fi transmise prin serviciul poștal sau pe adresa de e-mail [email protected]. Prin excepție, se vor primi doar cereri pentru cazuri urgente (ex: cererile de prelungire a valabilității permiselor ce urmează să expire până la sfârșitul acestei luni). Telefonul la care pot fi obținute informații este 0241.611.364, interior 20255. Operatorii economici care efectuează operațiuni cu precursori de explozivi vor transmite documente sau registre prin serviciul poștal.

XXX

La nivelul Serviciului Rutier, programul de testări reguli de circulație pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului este marți, de la ora 16.00, miercuri și joi, de la ora 15.00. La ghișeul restituiri permise de conducere, certificate de înmatriculare, precum și alte documente, programul este: luni, miercuri, joi, vineri, între 9.00 și 17.00, iar marți, între 9.00 - 18.00. Programul la ghișeul de înregistrare accidente cu pagube materiale este zilnic, între 8.00 - 20.00.

La Cazier Judiciar, programul de lucru cu publicul rămâne neschimbat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2241 secunde