Fata de 11 ani, din Săcele, a născut un băiețel perfect sănătos

485
Fata de 11 ani, din Săcele, a născut un băiețel perfect sănătos - bebelusi-1335117739.jpg
O minoră de 11 ani, din localitatea Săcele, care a fost violată, anul trecut, în mai multe rânduri, de un tânăr de 21 de ani, prieten cu fratele fetei, a născut, sâmbătă, un băiețel de 3,08 kilograme, la o clinică privată din Constanța.
Copilul a primit la naștere nota 9, iar la botez va primi numele Bogdan, după cum au declarat membrii familiei fetei. Potrivit cadrelor medicale, nașterea a avut loc prin cezariană, atât mama, cât și copilul fiind bine din punct de vedere medical. Familia minorei spune că va avea grijă atât de fata lor care a devenit mămică mult prea devreme, cât și de nepoțel.
Părinții fetei au aflat de sarcina copilei lor abia în luna ianuarie 2012, după ce au dus-o pe aceasta la un control medical pentru că se îngrășase prea mult.
Așa a ieșit la iveală faptul că, în mai multe rânduri, în perioada martie - octombrie 2011, Mihai Vasilescu, un tânăr de 21 de ani, care era prieten cu fratele minorei și care a locuit o perioadă la familia acesteia, a profitat de fată atunci când părinții ei nu erau acasă.
În urma expertizei medico-legale psihiatrice efectuate asupra minorei, s-a stabilit că aceasta "nu a realizat semnificația și consecin-țele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivalează cu lipsa consimțământului valabil exprimat".
În fața procurorilor, tânărul a recunoscut comiterea faptei, spunând, totodată, că o iubește pe minoră și că intenționează să o ia de soție. Procurorii și judecătorii nu au fost îngăduitori însă cu fapta pe care a comis-o, astfel că Vasilescu a ajuns după gratii.
Pentru infracțiunea pe care a comis-o, acesta riscă o pedeapsă cuprinsă între 10 și 25 de ani de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Sex în grup sau viol, la Adamclisi?
Pagina a fost generata in 0.9807 secunde