Sex în grup sau viol, la Adamclisi?

4002
3
Sex în grup sau viol, la Adamclisi? - fete-1333174588.jpg

Articole de la același autor

Un caz mai puțin obișnuit a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 8 Rurală Băneasa. Vineri dimineață, o localnică din comuna Ion Corvin s-a prezentat la sediul poliției, împreună cu fiica sa de 15 ani pentru a le spune oamenilor legii că este foarte posibil ca minora să fi fost violată. Femeia a arătat că, de o săptămână, un tânăr din localitate se laudă că a întreținut relații sexuale cu minora, atât el, cât și alții, la sfârșitul săptămânii trecute. Adolescenta a negat, însă, că ar fi adevărate afirmațiile vecinului ei.
Pe de altă parte, potrivit anchetatorilor, minora a fost, într-adevăr, la sfârșitul săptămânii trecute, la discotecă în comuna Adamclisi, iar vecinii le-ar fi spus că au văzut-o întorcându-se de dimineață, sub influența băuturilor alcoolice și îmbrăcată sumar. Astfel că nu exclud ca fata să nu-și mai amintească prin ce a trecut.
Drept pentru care, polițiștii le-au sfătuit pe cele două, mamă și fiică, să se îndrepte către Serviciul de Medicină Legală, pentru realizarea unei expertize. Dacă se va dovedi că minora a fost violată, urmează să fie întocmit un dosar penal.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

plictiseala mare monser!
2 aprilie 2012
voi sunteti normali?

1.ce dracu legatura are cazul de la adamclisi cu fotografia pe care ati add. la articol? nu toata lumea e suficient de educata ca sa inteleaga trimiterea .nici nu vreau sa ma gandesc la ce comentarii au facut tatele la tara la adamclisi si imprejurimi. 2 asta nu e stire. e fapt divers.3 doar daca ai date complete dai un articol despre o fapta atat de grava. uite asa nenorocitii prind aripi.sunteti formatori de opinie faceti-va meseria corect

Sex în grup
8 aprilie 2012
Sex în grup

Sex în grup , avea dreptate Mazare !

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Pagina a fost generata in 3.2254 secunde