Ești bun la pat?

562
Ești bun la pat? - bunlapat-1332337919.jpg
Dacă nu știi dacă viața ta sexuală este bună sau rea, întreabă-te și când a fost ultima oară când ai fost complimentat de partener pentru performanțele în pat. Dacă vă oferiți complimente unui altuia înainte, în timpul și după sex, nu există nimic pentru care să te îngrijorezi, cu condiția ca acestea să fie sincere. Cel mai bun indicator al calității prestației tale este expresia de pe fața partenerului imediat după sex.

Dacă vrei să faci sex de calitate, trebuie să îl condimentezi, deci ai grijă să nu devii neinteresant și plictisitor. Sexul bun începe cu preludiu și se sfârșește cu postludiu, care oferă o introducere și un final potrivit sexului. Preludiul poate implica, de asemenea, priviri, seducție sau atingerea corpului în locurile potrivite. Când se ajunge la orgasm, nu înseamnă că sexul s-a terminat.

Postludiul implică mângâieri, sărutări ușoare și complimente.

Dacă partenerul tău este gălăgios în timpul sexului, înseamnă că ești bun/ă la pat.

Cel mai bun semn că ești un/o amant/ă bun/ă este faptul că partenerul tău se întoarce întotdeauna înapoi în pat și nu se mai sătura. Dacă o stimulare ușoară din partea ta îi provoacă dorință puternică, acest lucru este cu siguranță o confirmare că îl înnebunești.

Altruismul este cea mai mare virtute, mai ales în timpul actului sexual. Mai concret, cei mai buni amanți nu sunt niciodată egoiști. Ei acordă mai multă atenție nevoilor partenerului decât nevoilor lor. Amanții buni știu exact care sunt zonele erogene iar limba, buzele și mâinile lor știu de fiecare dată cum să trezească cele mai profunde dorințe ale partenerului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Monden : Ce poziții sexuale preferă zodiile
Pagina a fost generata in 1.6162 secunde