Incredibil

Polițist înregistrat în timp ce făcea sex pe mașina de patrulă

799
O înregistrare audio cu o partidă de sex a șocat poliția din Memphis. Polițistul Dion Anthony este cercetat pentru transmisiu-nea audio pe care a făcut-o, fără voia sa, atunci când a făcut sex cu o femeie în mașina de patrulă și a transmis acest lucru tuturor celor care se aflau pe recepție.

Polițistul este acuzat că a întreținut relații sexuale cu o femeie în mașina sa și că a transmis acest lucru prin radio-ul poliției, din greșeală. Dion Anthony a făcut sex cu femeia după terminarea turei sale, susțin oficialii poliției, citați de CBS News, între orele 8.45 și 9 seara, în data de 12 martie. Bărbatul, care avea două microfoane funcționale - unul pe umărul său și unul în bordul mașinii - a uitat să închidă microfonul din bord și astfel a transmis întreaga "acțiune".

Nu mai puțin de 30 de polițiști au ascultat, șocați, partida de sex dintre cei doi. Șocul polițiștilor a fost cu atât mai mare cu cât și-au dat seama că bărbatul transmitea totul pe un canal public, astfel că oricine ar fi putut asculta partida de sex, dacă scanau una dintre frecvențele cunoscute ale poliției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Pagina a fost generata in 1.3971 secunde