Augusta Lazarov încearcă să-și refacă viața

758
Augusta Lazarov încearcă  să-și refacă viața - augustalazarov-1332338025.jpg
Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la moartea marelui producător de televiziune Valeriu Lazarov, dar soția sa, Augusta, încă încearcă să accepte ideea că acesta nu mai este și că trebuie să meargă mai departe singură sau, de ce nu, la brațul altui bărbat.

"E greu să mă împac cu gândul pierderii lui. Sunt momente în care nu mă împac cu gândul, dar nu e nimic de făcut. Dacă aș putea face ceva să revină, aș face-o. Dar sunt conștientă că nu pot face și atunci singura variantă e să merg mai departe și să găsesc puterea interioară și încrederea care să mă motiveze să continuu", a declarat Augusta pentru revista OK.

Întrebată dacă se gândește să-și refacă viața, soția regretatului Valeriu Lazarov a spus: "Sunt multe trăiri peste care trebuie să treci și e greu, atâta vreme cât eu l-am iubit foarte mult și a fost o poveste incredibilă. Pentru mine, fiindcă pentru el nimic n-a fost incredibil, știa că așa trebuie să se întâmple...".

Augusta Lazarov (36 ani) mărturisește că iubește copiii și spune că și-ar dori să afle ce înseamnă dragostea maternă.

"Îmi plac foarte mult copiii. Mereu, când văd un magazin cu hăinuțe pentru copii, nu mă abțin să nu intru să mă uit la hăinuțele alea mititele, și colorate, și pufoase. Și mi-aș dori să am proprii copii într-o zi. Dar ei vor veni la momentul potrivit, sunt convinsă. Iar dacă nu se va întâmpla niciodată, sunt împăcată și cu gândul acesta", a spus acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.202 secunde