Câteva trucuri pentru o zi încărcată de energie

345
Câteva trucuri pentru o zi încărcată de energie - energiedimineata-1332176516.jpg
În cazul în care ți se întâmplă să te trezești fără vlagă la primele ore ale dimineții, există câteva trucuri pe care le poți aplica pentru a începe ziua plină de energie. Cercetătorii susțin că felul în care te trezești dimineața îți afectează buna dispoziție pe tot parcursul zilei.
Una din primele recomandări ar fi să privești o culoare puternică la trezire, deoarece culorile intense declanșează adrenalina. În plus, poți prepara un mic dejun în culori care stimulează energia, cum ar fi portocalele sau fructele de pădure. Totodată, un pahar mare de apă băut imediat după ce te trezești va oferi corpului lichidul pe care l-a pierdut peste noapte și vei avea parte de energie instant.
Pentru a evita starea de oboseală resimțită în primele ore ale zilei trebuie să eviți amânarea momentului trezirii prin reprogramarea alarmei deoarece vei fi mai obosit decât dacă te ridici din pat atunci când ceasul a sunat prima oară.
O altă modalitate de a alunga somnul este activitatea sexuală. Specialiștii spun că mișcarea prin sex este foarte sănătoasă pentru corp și crește instantaneu nivelul substanțelor chimice asociate cu stamina, energia și starea de calm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Monden : Ce poziții sexuale preferă zodiile
Pagina a fost generata in 0.4007 secunde