Ce poziții sexuale preferă zodiile

2498
Ce poziții sexuale preferă zodiile - zodie-1331906799.jpg
Berbec - îi place să experimenteze: este puternic, sexy, exigent. Este obișnuit să conducă atât în dormitor, cât și în afara lui. Este oricând gata să experimenteze. Te va așeza pe spate, se va așeza în genunchi în fața ta pentru a avea mai mult control asupra situației și se va adapta ritmului tău.

Taur - pe la spate. Îi place să stea în spatele partenerei, ca să-i poată mângâia umerii, sânii și abdomenul.

Gemeni - pozițiile față în față. Preferă pozițiile în care poate sta față în față cu partenerul, dar îi place să aibă și mâinile libere pentru mângâieri. Probabil că ar prefera să facă sex nu într-un dormitor comod, ci în grădină sau pe plajă.

Rac - poziția lotusului. Bărbatul stă "turcește", iar femeia își încolăcește picioarele în jurul lui. Astfel poate mângâia pieptul și spatele partenerului și îl poate îmbrățișa strâns.

Leu - pe la spate . Pozițiile cu penetrare prin spate sunt preferatele Leului. Îi plac mișcările adânci, lente, dar și priveliștea pe care i-o oferă corpul partenerei îngenunchiată cu spatele către el.

Fecioara - pozițiile în care se supune. Fecioarei îi plac întâlnirile rafinate. Îi place să se supună, de aceea adoră această poziție în care partenerul poate să controleze ritmul mișcărilor.

Balanța - poziția misionarului. Poziția misionarului ar putea fi cea mai potrivită pentru o balanță. Îi place să savureze actul sexual în timp ce își mângâie partenerul în părțile cele mai intime.

Scorpion - el deasupra. Având un temperament puternic, simte nevoia să dețină controlul, deci să stea deasupra. Dacă ajungi în patul unui Scorpion, așteaptă-te la un maraton sexual. Nu îi sunt străine nici bondage-ul și nici jucăriile sexuale, care mai de care mai ciudate. Săgetător - pe masa din bucătărie. Săgetătorul este un amant sălbatic. Îl excită partidele de sex rapide, dar și locurile neconvenționale. Se poate întâmpla oriunde îl apucă pe el cheful: pe scări, în birou, pe masa de bucătărie.

Capricorn - pozițiile tradiționale. Îi plac așternuturile moi, de mătase, lângă un șemineu aprins, cu muzică liniștită și un pahar de vin vechi. Pozițiile preferate sunt cele în care stă așezat, cu fața către partener, pentru a-l putea îmbrățișa și mângâia.

Vărsător - misionarului sau deasupra. Atitudinea Vărsătorului față de sex este mai degrabă intelectuală. Îi plac pozițiile în care poate sta întins, cu partenerul dedesubtul sau deasupra lui. În această poziție, poate controla ritmul, dar simte și trupul partenerului lipit de al său. Cu un vărsător, nu te poți plictisi niciodată.

Pește - poziția linguriței. I se potrivește poziția linguriței în care partenerii stau întinși pe o parte, bărbatul fiind în spatele femeii și pene-trând-o astfel din spate. Trupurile se ating continuu, bărbatul își poate mângâia partenera și îi poate șopti cuvinte tandre, în timp ce ea se relaxează și se bucură de senzațiile pe care el i le produce.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Monden : Topul curiozităților sexuale
Pagina a fost generata in 0.6227 secunde