Fată de 19 ani s-a aruncat în fața trenului, pentru că iubitul a publicat poze intime cu ea pe internet

558
Fată de 19 ani s-a aruncat în fața trenului, pentru că iubitul a publicat poze intime cu ea pe internet - nqiiieb5bpg3o-1684432999.jpg

Articole de la același autor

Tragedie de neînțeles pentru părinții unei tinere din Bumbești-Jiu. Fata lor de 19 ani s-ar fi aruncat în faţa trenului miercuri, într-un tunel de lângă oraș. A fost tulburată după ce un băiat de care se îndrăgostise a publicat mai multe fotografii intime cu ea.


Denisa ar fi plecat aseară de acasă singură. Nu se ştie cum a ajuns în tunelul feroviar pentru că cea mai apropiată gară de locul tragediei e la mai bine de un kilometru distanță.
Fata nu avea acte asupra sa, așa că a fost identificată abia după câteva ore. Mecanicul de locomotivă, în stare de șoc, nu a putut continua deplasarea. Trenul a ajuns la Petroșani cu alt conductor.


Publicarea de imagini nud în scopul răzbunării ar putea fi pedepsită cu până la trei ani de închisoare. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat chiar ieri de Camera Deputaților și va merge la promulgare la președinte. Până când legea va intra în vigoare, victimele acestor abuzuri nu au la îndemână decât procesul civil pentru a lupta cu cei care le fac rău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2544 secunde