UPDATE. Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa a murit. S-a împușcat cu arma tatălui său

8076
UPDATE. Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa a murit. S-a împușcat cu arma tatălui său - news7-1668948510.jpg

Articole de la același autor

Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat. Surse din rândul anchetatorilor susțin că apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat. Concret, procurorul Teodor Niță ar fi cel care a sunat la serviciul de urgență anunțând că băiatul
s-a împușcat şi solicitând ajutor.


Tânărul de 30 de ani este în prezent în viață, fiind resuscitat de echipajele medicale. Din primele informaţii, fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său. 


Oficial de la IPJ Constanța
Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului.

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital.

În cauză se continuă cercetările.


UPDATE
Tânărul a fost intubat, ventilat și dus la UPU. Glonțul a intrat și e ieșit din craniu. Poate rămâne în moarte clinică mult timp de acum încolo.

Înainte de a comite gestul fatal, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon.


UPDATE1
Din nefericire tânărul a decedat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde