DISPARIŢIE MISTERIOASĂ. Doi părinţi oferă recompensă pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor, în anul 1990

684
DISPARIŢIE MISTERIOASĂ. Doi părinţi oferă recompensă pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor, în anul 1990 - untitled-1658827753.jpg

Articole de la același autor

Doi părinţi din Braşov, ambii în vârstă de 80 de ani, oferă recompensă oricui le poate spune ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în anul 1990 şi despre care au aflat că a murit într-un accident bizar, fără să primească trupul fetei ori să ştie unde a fost înmormântată, scrie antena3.ro


Andreea Măeruşan avea 18 ani atunci când părinţii ei au văzut-o pentru ultima dată. Era o dimineaţă rece, pe 4 februarie 1990, la ora 07.00.

Tânăra, elevă la Colegiul Național "Dr. Ioan Meșotă", la Arhitectură, a ieşit pe uşa casei şi atunci a fost ultima dată când părinţii au văzut-o.

Mama Andreei, Maria Măeruşan, şi-a spus povestea într-o postare pe Facebook şi a cerut oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci să iasă în faţă. Mai mult, aceasta a oferit chiar şi o recompensă.


La şase ani după dispariţie, mama Andreei a primit două poze de la autopsia fiicei sale, atunci când a aflat că tânăra ar fi murit într-un accident bizar de tren la Zam, în judeţul Hunedoara. Totuşi, trupul fetei nu a fost niciodată înapoi familie şi nici nu se ştie unde ar fi putut fi înmormântat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0657 secunde