Update. TRAGEDIE în Poarta 6: o femeie a murit după ce a căzut de la etaj! Foto

12490
Polițiștii constănțeni au fost solicitați, vineri seară, în jurul orei 20.30, pe strada Lirei din municipiul Constanța, unde o persoană de sex feminin a căzut de la etaj. 


Din primele informații a reieșit  că aceasta s-ar fi urcat pe un scaun, pe casa scării, și s-ar fi aruncat. Deocamdată, victima nu a fost identificată, nici circumstanțele în care a avut loc incidentul tragic. 


Oamenii din bloc le-au spus polițiștilor că nu o cunosc pe victimă, nu locuiește în blocul respectiv. Se pare însă că ar locui în cartierul Poarta 6, în zona în care a avut loc incidentul.


Update.  Cercetările sunt în desfășurare, potrivit informațiilor cele mai recente, ar fi vorba despre o femeie cu vârsta între 30 - 40 de ani, care lucra ca femeie de serviciu.


Se pare că aceasta a lucrat în trecut în zonă ca femeie de serviciu, iar până în prezent nu a fost identificată. De asemenea, se fac cercetări cu privire la modul în care a avut loc incidentul, dacă a căzut sau s-a aruncat.


Update.  Ce spune Poliția Constanța despre acest caz tragic


Astăzi, în jurul orei 20.20, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Poarta 6.


Din primele informații, se pare că este vorba despre o femeie de aproximativ 30-40 de ani, care, până la acest moment, nu a fost identificată. 


Femeia a fost declarată decedată. 


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 


Cercetările continuă, în vederea stabilirii identității persoanei în cauză, precum și a situației de fapt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5246 secunde