Evenimente pe bandă rulantă, la Constanţa. Jandarmii, la datorie!

207
Evenimente pe bandă rulantă, la Constanţa. Jandarmii, la datorie! - whatsappimage20220513at114142-1652433342.jpg
Se anunţă evenimente multe la Constanţa şi împrejurimi, motiv pentru care, şi în acest sfârşit de săptămână jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor fi la datorie.
 

Astfel, în zilele de 14 şi 15 mai, aproximativ 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la Sala Sporturilor din Constanţa, pe timpul desfăşurării Turneului de handbal masculin „Final 4 - Fan Courier” - Cupei României, turneu la care vor participa echipele C.S. Minaur Baia Mare, H.C. Dobrogea Sud Constanţa, C.S.A. Steaua Bucureşti, C.S. Dinamo Bucureşti.

De asemenea, sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 16.30, jandarmii vor fi prezenţi şi la Ovidiu pentru asigurarea măsurilor de ordine pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul Constanţa şi F.C. Argeş.
 

Totodată, 80 de jandarmi din cadrul grupării, împreună cu jandarmii de la I.J.J. Ialomiţa, vor asigura duminică, 15 mai, măsuri de ordine pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre F.C. Unirea Slobozia şi F.C. Petrolul Ploieşti, care se va desfăşura în municipul Slobozia.
 

„Reamintim pe acestă cale suporterilor că FAIR-PLAY reprezintă o conduită onestă în orice situaţie şi presupune acceptarea cu demnitate atât a înfrângerii, cât şi a victoriei. Menţionăm că efective din cadrul Grupării Mobile vor acţiona în acest sfârşit de săptămână alături de I.P.J. Constanţa pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Constanţa, staţiunilor Mamaia şi Vama Veche.”, atenţionează jandarmii din Constanţa, prin reprezentanţii lor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4277 secunde