Jandarmeria Constanţa a făcut „angajări”. Vass și Demon, noii membri ai Grupării Mobile

179
Jandarmeria Constanţa a făcut „angajări”. Vass și Demon, noii membri ai Grupării Mobile - jandarmeria-1651492117.jpg
În urmă cu aproximativ o lună efectivul Grupării Mobile s-a mărit prin „recrutarea” a doi frați, este vorba despre Vass și Demon, câini din rasa ciobănesc german în vârstă de cinci luni.


Odată cu „recrutarea”, pentru cei doi căței jucăuși, a început programul de dezvoltare a calităților necesare pentru a deveni un coleg de încredere pe timpul misiunilor specifice.
 

Astfel, Vass și Demon, alături de conductorii serviciu parcurg o tematică specifică prin care se urmărește atingerea tipului ideal pentru această categorie de serviciu și anume: echilibrul psihic, curaj, putere, agilitate și rezistența la efort.
 

„Atingerea acestor calități este posibilă, în primul rând, prin realizarea atașamentului între om și câine, astfel, învățarea și punerea în practică a comenzilor devine pentru partenerul canin o joacă, o plăcere.


După parcurgerea perioadei de predresaj și a cursului de specializare – patrulare și intervenție, aceștia vor participa alături de conductorii de serviciu Cristi și Ionuț la misiuni specifice jandarmeriei.”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.Pagina a fost generata in 0.2145 secunde