Jandarmeria Constanţa a făcut „angajări”. Vass și Demon, noii membri ai Grupării Mobile

221
Jandarmeria Constanţa a făcut „angajări”. Vass și Demon, noii membri ai Grupării Mobile - jandarmeria-1651492117.jpg
În urmă cu aproximativ o lună efectivul Grupării Mobile s-a mărit prin „recrutarea” a doi frați, este vorba despre Vass și Demon, câini din rasa ciobănesc german în vârstă de cinci luni.


Odată cu „recrutarea”, pentru cei doi căței jucăuși, a început programul de dezvoltare a calităților necesare pentru a deveni un coleg de încredere pe timpul misiunilor specifice.
 

Astfel, Vass și Demon, alături de conductorii serviciu parcurg o tematică specifică prin care se urmărește atingerea tipului ideal pentru această categorie de serviciu și anume: echilibrul psihic, curaj, putere, agilitate și rezistența la efort.
 

„Atingerea acestor calități este posibilă, în primul rând, prin realizarea atașamentului între om și câine, astfel, învățarea și punerea în practică a comenzilor devine pentru partenerul canin o joacă, o plăcere.


După parcurgerea perioadei de predresaj și a cursului de specializare – patrulare și intervenție, aceștia vor participa alături de conductorii de serviciu Cristi și Ionuț la misiuni specifice jandarmeriei.”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4011 secunde