Misiune încheiată cu succes! Vizitiu Andrei Pavel a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa

218
Misiune încheiată cu succes! Vizitiu Andrei Pavel a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - 546e9096ff4d4ae18665a2f24234f1d5-1649061066.jpg

Articole de la același autor

De mulţi ani prezenţa militarilor români în misiuni internaţionale nu mai reprezintă o noutate. Este o realitate aproape cotidiană să ştim că undeva dincolo de hotarele României avem români aflaţi în slujba semenilor.



În îndeplinirea angajamentelor sale cu parteneri externi, România a dispus prezenţa militarilor noştri, în numeroase situaţii, în diverse locuri de pe glob. În cadrul acestui efort al României, Jandarmeria Română a avut şi ea un rol important, fapt confirmat de numeroasele prezenţe un zone de conflict, dar şi de modul profesionist în care au fost executate misiunile încredinţate, realitate evidenţiată de partenerii internaţionali.

Astfel, de puţin timp întors dintr-o misiune internaţională, căpitan VIZITIU Andrei Pavel a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Acesta a participat timp de doi ani la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia, misiune care are ca scop, vegherea respectării Acordului în Şase Puncte, încheiat ca urmare a conflictului armat din Georgia.

Căpitanul VIZITIU Andrei Pavel, născut la porţile Deltei Dunării, municipiul Tulcea, în anul 1990, după exemplul tatălui său, tot ofiţer, acesta urmează în perioada 2009 – 2012 cursurile Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma jandarmi, iar în anul 2012 a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, având funcţia de comandant de pluton în cadrul Detaşamentului Mobil.

"Astăzi îl regăsim în funcţia de comandant al Detaşamentului Mobil, ocazie cu care îi urăm bun venit, mult succes în carieră şi deosebite realizări profesionale şi personale.", transmite Jandarmeria Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3861 secunde