Acțiuni ale polițiștilor din Constanţa, pe linie economică. S-a lăsat cu amenzi şi o unitate închisă

434
Acțiuni ale polițiștilor din Constanţa, pe linie economică. S-a lăsat cu amenzi şi o unitate închisă - actiunipolitiaeconomica164519977-1650021778.jpg
Zilele trecute, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia au efectuat verificări la trei agenți economici din municipiul Medgidia și orașul Cernavodă, în vederea prevenirii și combaterii faptelor din domeniul comerțului cu produse din pescuit și acvacultură.

În urma activităților, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.500 de lei, ambele la OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, față de una dintre societățile comerciale a fost luată măsura suspendării activității, până la dotarea punctului de lucru cu aparate electronice fiscale.

Totodată, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Mangalia au efectuat verificări la cinci agenți economici din municipiul Mangalia, în vederea prevenirii și combaterii faptelor din domeniul comerțului cu produse din pescuit și acvacultură.

În urma activităților, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei, ambele la OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde