Frontiera Tomis şi Biruinţa Gherăeşti îşi vor disputa Cupa Regelui, pe stadionul "Arcul de Triumf"

158
Frontiera Tomis şi Biruinţa Gherăeşti îşi vor disputa Cupa Regelui, pe stadionul

Articole de la același autor

Primele competiţii din cadrul calendarului Federaţiei Române de Oină 2022 sunt programate la Bucureşti, în data de 7 mai: Cupa Regelui şi Cupa Reginei. Vineri, 15 aprilie, federaţia a informat că întrecerile vor fi găzduite de stadionul „Arcul de Triumf”.

De la ora 11.00, CS Dacia Mioveni şi CSM Progresul Băileşti se vor înfrunta într-o partidă în care este pusă în joc Cupa Reginei, pentru ca, de la ora 12.00, campioana ACS Frontiera Tomis Constanţa şi CS Biruinţa Gherăeşti să ofere un spectacol total, într-o confruntare în care miza este cel mai preţios trofeu: Cupa Regelui.

„Mulţumim Ministerului Sportului şi Federaţiei Române de Rugby pentru punerea la dispoziţie a stadionului «Arcul de Triumf»! Mult succes tuturor echipelor participante”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină (FRO), constănţeanul Nicolae Dobre.

XXX

Nu mai puţin de 37 de competiţii interne şi una internaţională sunt incluse în calendarul FRO pe anul 2022, iar dintre acestea, 15 vor avea loc în judeţul nostru, la Cumpăna, Hârşova, Eforie Nord şi Constanţa.

Unicul turneu internaţional din acest an, Cupa Unirii, este programat în capitala Republicii Moldova, la Chişinău, între 14 şi 16 octombrie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină / Cristina Munteanu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3682 secunde