CSM Constanţa a solicitat afilierea la Federaţia Română de Oină

210
CSM Constanţa a solicitat afilierea la Federaţia Română de Oină - 1-1649416678.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanţa, club căruia Ministerul Sportului i-a eliberat, recent, certificatul de identitate sportivă, a depus la Federaţia Română de Oină (FRO) solicitarea de afiliere, care va fi analizată în prima şedinţă de birou federal. Dacă va primi afiliere provizorie, acesta poate deveni structura sportivă cu numărul 42 din componenţa federaţiei.

„CSM Constanţa va beneficia de o stabilitate financiară oferită de Primăria Constanţa, fapt ce îi va permite construirea unui proiect pe termen lung. Sunt şanse mari ca, anul acesta, să participe la competiţiile de juniori cu sportivii care vor fi selecţionaţi în urma competiţiilor şcolare care au loc la nivelul judeţului.

Sunt discuţii pentru încheierea unui parteneriat cu Frontiera Tomis Constanţa, astfel încât ambele structuri să colaboreze în vederea participării la un nivel cât mai înalt la competiţiile de profil”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Oină.

XXX

Echipele de oină vor beneficia de bastoane realizate după standardele Federaţiei Române de Oină.

„După mai multe încercări, am găsit un producător de bastoane de oină care să respecte cerinţele impuse de regulament. Acestea sunt omologate de comisia de echipament şi au fost aprobate în adunarea generală. Ana Mică a reuşit să producă aceste materiale sportive pe care le-a personalizat într-un mod atractiv, unic. Este o primă realizare a producătorului din Focşani, în scurt timp urmând să ne ofere şi alte surprize”, au explicat reprezentanţii FRO.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6373 secunde