Cetățean turc intrat ilegal în țară, depistat de poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă

197
Cetățean turc intrat ilegal în țară, depistat de poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă - xcetateanturc-1649416672.jpg

Articole recomandate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un cetățean turc care a trecut ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria.

Joi, 7 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru-Vodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, efectuând supravegherea frontierei de stat cu ajutorul mijloacelor tehnice din dotare, au observat o persoană care a trecut ilegal frontiera de stat din R. Bulgaria, în România. Echipa operativă s-a deplasat de îndată în zona de observare, ocazie cu care a fost depistat un bărbat care nu își justifica prezența în zonă și pe care l-au condus la sediul instituției pentru verificări. Astfel, lucrătorii noştri au stabilit că cel în cauză este cetățean turc, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Ca urmare a celor constatate, persoana a fost preluată, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, iar polițiștii de frontieră români continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5175 secunde