Patru cetăţeni turci depistați că au trecut ilegal frontiera în România

151
Patru cetăţeni turci depistați că au trecut ilegal frontiera în România - migranti-1648554783.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea graniţei cu Bulgaria, patru cetățeni turci care au trecut ilegal frontiera în România din ţara vecină. Oamenii legii i-au reperat în dimineaţa zilei de 29 martie, când, pe timpul unei misiuni de supraveghere a zonei de frontieră, au observat cu ajutorul tehnicii de vedere pe timp de noapte, patru persoane care se deplasau dinspre frontieră către localitatea Negru Vodă, judeţul Constanţa.

Imediat, echipaje mobile s-au deplasat în zonă, fiind oprite și identificaţi patru bărbaţi. Pentru că aceştia nu își justificau prezența în zonă, au fost conduşi la sediul instituției pentru efectuarea de verificări suplimentare.

La cercetări a rezultat faptul că, cei în cauză sunt cetățeni turci, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Ei au precizat faptul că intenționau sa ajungă în vestul Europei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat. Ei urmează a fi preluaţi de către autoritățile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecerea Frontierei Negru Vodă, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde