Imobile din Eforie Sud, lăsate fără cablurile electrice. Suspect de furt, un bărbat de 69 de ani

320
Imobile din Eforie Sud, lăsate fără cablurile electrice. Suspect de furt, un bărbat de 69 de ani - catusepolitiaromana-1650019877.jpg
Cu ce se mai ocupă unii oameni la vârsta a treia? De exemplu, cu sustragerea cablurilor electrice. Vorbim despre cazul unui bărbat care a prădat mai multe imobile din Eforie Sud, lăsându-le fără fire de electricitate. A dat lovitura pe 9 şi 13 aprilie, dar se pare că data aleasă chiar i-a purtat ghinion. Oamenii legii i-au dat de urmă şi acum îl vor trage la răspundere, conform legii.


"Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 69 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la datele de 9 și 13 aprilie a.c., acesta a sustras mai multe fragmente de cabluri electrice de la diferite imobile din localitatea Eforie Sud.", potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de reprezentanţii Poliţiei Constanţa. 


În cursul zilei de ieri, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate bunuri cu valoare probatorie.


Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.


În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7703 secunde