PERICOL PE STRĂZILE DIN JUDEŢUL CONSTANŢA! Prinşi la volan, fără permis! Ce spune Poliţia Rutieră

256
PERICOL PE STRĂZILE DIN JUDEŢUL CONSTANŢA! Prinşi la volan, fără permis! Ce spune Poliţia Rutieră - dddd1583231980-1650020329.jpg
Au urcat la volan, deşi ştiau că nu deţin permis de conducere. Ghinionul lor, dar norocul celorlalţi participanţi la trafic, este că oamenii legii i-au tras pe dreapta şi i-au făcut din nou pietoni.

"La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din localitatea Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.", spun reprezentanţii Poliţiei Constanţa, într-un comunicat dat publicităţii.

Nu este un caz singular...

"La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat 2 bărbați, de 21, respectiv 40 de ani, care au condus 2 autoturisme pe strada Siliștei, din satul Țepeș Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeaşi zi, în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, dinspre localitatea Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.", se mai arată în document.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5849 secunde