Poliția Rutieră Constanța, în misiune! Permise reținute, amenzi date

364
Poliția Rutieră Constanța, în misiune! Permise reținute, amenzi date - whatsappimage20220319at110955-1647682687.jpg

Articole de la același autor

Ieri, 18 martie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfăşurat acțiuni în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat (DN3, DN2A și municipiul Constanța), pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor de circulație, ca urmare a efectuării de către cei care se află la volan a unor activităţi de natură a le distrage atenţia de la conducere.

Polițiștii au verificat peste 200 de autoturisme și au aplicat 108 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 16 permise de conducere, dintre care 9 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și 3 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii vehiculelor.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în vederea impunerii respectării normelor legale care reglementează circulația vehiculelor pe drumurile publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8556 secunde