181 de elevi constănțeni participă la etapa județeană a Olimpiadei de religie

405
1
181 de elevi constănțeni participă la etapa județeană a Olimpiadei de religie - bursalocurilor-1647682057.jpg
Astăzi, 19 martie 2022, la Școala Gimnazială nr. 33 Anghel Saligny Constanța, se desfășoară etapa județeană a Olimpiadei de religie – cultul ortodox, competiție organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, cu participare fizică.

În cadrul acestei etape participă elevii claselor V-XII, în număr de 181, după cum urmează: 146 elevi de nivel gimnazial și 35 elevi de nivel liceal.

Activitatea se derulează în conformitate cu Regulamentul specific de organizare și desfășurare a Olimpiadei de religie – cultul ortodox, clasele V-XII, pentru anul școlar 2021-2022, regulament aprobat de către Ministerul Educației.

La eveniment participă Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în calitate de chiriarh al acestei eparhii.

Pe fiecare an de studiu, elevii cu cel mai mare punctaj și care vor obține cel puțin 70% din punctajul maxim acordat rezolvării subiectelor de la etapa județeană, vor reprezenta județul Constanța la etapa națională a Olimpiadei de Religie. Aceasta se va derula în perioada 27 aprilie – 1 mai 2022 la Târgu Mureș pentru clasele de gimnaziu, respectiv Sibiu pentru clasele de liceu.

Comentează știrea

Mihai
20 martie 2022
prostia din educatia

In alte tari europene, la scoala se invata educatie financiara, noi avem religie, cineva doreste un popor needucat, usor de manevrat; ca si cand nu aveau destule materii copii. O mare tampenie religia in scoli. Si mai fac si olimpiada tampeniei. Ne meritam soarta acceptand asemenea idiotenii care nu ajuta cu nimic un copil pt viata.

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde