Concurs de directori. 55 de candidați participă la proba de interviu

1310
Concurs de directori. 55 de candidați participă la proba de interviu - xinterviudirectori-1647431104.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, 16 martie, de la ora 14, și până pe 18 martie, la centrul de concurs Școala Gimnazială Nr. 3 „Ciprian Porumbescu” Constanța are loc proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

După cum informează Inspectoratul Școlar Județean Constanța, la această probă participă 55 de candidați care au bifat 79 de opțiuni pentru un număr 61 de unități de învățământ preuniversitar din județul Constanța, după cum urmează:

•        58 de opțiuni pentru funcția de director;

•        21 de opțiuni pentru funcția de director adjunct.

În cadrul probei de interviu se evaluează:

•        competențele de management strategic, operațional și de comunicare, prin prezentarea unei strategii de dezvoltare a unității de învățământ pentru care candidează;

•        abilitățile de rezolvare a unor situații-problemă, prin raportare la contextul și specificul unității de învățământ pentru care candidează;

•        competențele digitale, pe baza utilizării calculatorului.

Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 24 de ore de la afișarea rezultatului. Candidații pot contesta doar punctajul obținut la proba de interviu, nu și aspecte care vizează organizarea/desfășurarea probei. Nu se poate contesta punctajul obținut de alți candidați.

Conform Calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, anexă la metodologie, rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 29 martie 2022.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde