Încă un inspector școlar constănțean și-a dat demisia. De ce tace „generalul”?

5538
Încă un inspector școlar constănțean și-a dat demisia. De ce tace „generalul”? - whatsappimage20211220at155627-1646818735.jpg

Articole de la același autor

De la începutul acestui an calendaristic, organigrama Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut câteva modificări, cu siguranță nu întâmplătoare, dar pentru care prof. Mihai Sorin, inspector școlar general, dorește să păstreze… discreția.

Ca urmare a plecării, în luna ianuarie, a prof. Mihai Stere de la departamentul managementul resurselor umane, a fost numită pe funcție prof. Monica Răgușilă.

Din noua organigramă lipsește și prof. Lucian Faliboga, despre care am aflat, pe surse, că și-ar fi dat demisia, imediat după plecarea, tot la demisie, și a prof. Floriana Petre din funcția de inspector școlar general adjunct.

Evident că întrebările adresate inspectorului școlar general, în legătură cu aceste plecări, au rămas fără răspuns. Nici nu a infirmat, nici nu a confirmat. În schimb, refuză un interviu pentru „Cuget Liber”, invocând agenda foarte încărcată.

Reamintim că prof. Lucian Faliboga a mai deținut funcția de inspector școlar în perioada 2012-2014, în mandatul „generalului” Răducu Popescu, care, deși el îl numise, tot el l-a și trimis înapoi la Școala gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia, unde este titular al catedrei de matematică. Și coleg de cancelarie cu inspectorul școlar general, cel care l-a readus în ISJ Constanța în iulie 2020. Să fie oare vreo legătură între demisie și vizita DNA la ISJ Constanța la jumătatea lunii ianuarie?

Și dacă până mai ieri, când și-ar fi dat demisia, Lucian Faliboga părea să preia postul de inspector școlar general adjunct, mai nou, a apărut vehiculat numele prof. Nicoleta Bercaru, fost director al Școlii gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza”, președintele Asociației Dascălii Schimbării.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3082 secunde