UPDATE. Concurs directori. Niciun candidat nu se mai prezintă la proba scrisă!

606
UPDATE. Concurs directori. Niciun candidat nu se mai prezintă la proba scrisă! - concursdirectori-1646379858.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct pentru candidații care la data de 18.02.2022 se aflau în carantină sau izolare, probă programată astăzi, 4.03.2022, nu se mai derulează. Cei doi candidați au transmis că nu se prezintă.

Ştirea iniţială

Astăzi, 4 martie, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” se desfășoară proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie 2022 se aflau în carantină sau izolare, probă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

Dacă inițial Inspectoratul Școlar Județean Constanța anunțase participarea a doi candidați, ieri, prof. Sorin Mihai, inspector școlar general, a transmis că unul dintre candidați a anunțat că nu se va prezenta.

Tot astăzi singurul candidat participant va afla și rezultatul.

Următoarea etapă a acestui concurs o constituie proba de interviu, în perioada 16-25 martie, conform Calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, anexă la metodologie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4155 secunde