Atenţie, şoferi! Lucrări de reabilitare a carosabilului în cartierul Faleză Nord. Mare grijă unde vă lăsaţi maşinile!

245
Atenţie, şoferi! Lucrări de reabilitare a carosabilului în cartierul Faleză Nord. Mare grijă unde vă lăsaţi maşinile! - xcarosabiluldincartierulfaleza-1646380098.jpg

Articole de la același autor

Echipele Confort Urban intervin, vineri, 4 martie, cu utilaje de asfaltare pe strada Belvedere, dinspre strada Rotterdam spre strada Yokohama. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, până la ora 16.00. Lucrările vor continua luni, 7 martie, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Tot vineri, 4 martie, se decopertează carosabilul pe strada Salonic. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.

Lucrări de reamenajare a infrastructurii rutiere vor avea loc și pe strada Yokohama și strada Pescarilor, tronsonul delimitat de strada Shanghai și strada Yokohama.

„Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6815 secunde