Un inspector din conducerea ISJ Constanța și-a dat demisia

6955
4
Un inspector din conducerea ISJ Constanța și-a dat demisia - whatsappimage20220105at120313-1646411518.jpg

Articole de la același autor

Conform unor surse, săptămâna aceasta, prof. Floriana Petre și-a dat demisia din conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, astăzi, 4 martie, fiind ultima zi petrecută în fotoliul de inspector școlar general adjunct.

Numită pe funcție în iunie 2020, în plină sesiune de examene naționale, când pregătirile pentru probele scrise de Bacalaureat erau în toi, prof. Floriana Petre fusese adusă în echipa condusă de prof. Sorin Mihai în luna decembrie a anului 2019. A deținut o perioadă funcția de inspector școlar pentru management instituțional, după care fostul director al Liceului Teoretic "Mihail Kogălniceanu" din localitatea Mihail Kogălniceanu a devenit inspector școlar general adjunct.

Până la acest moment, ISJ Constanța nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această informație. Oare ce mare secret se ascunde în spatele acestei demisii?

Comentează știrea

cipi
4 martie 2022
stire

ok. vedem cine vine de la psd...

cipi
4 martie 2022
stire

ps: se stia de cel putin o luna... dar nu aveti sursa in interior...

Observator
4 martie 2022
Inspector demisionant

Oricine este mai bun și mai pregătit decât PNL iștii-ex PDL iști!!!

EU
5 martie 2022
EU

O MARE VRAJEALA TOTUL. SAU LAUDAT CU A DOUA SANSA, SUN LA EI DAR ZIC CA NU A INCEPUT. TREBUIA SA INCEAPA. ALTA TEAPA PRIN CARE SA ISI IA EI BANI???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2876 secunde