Apel către constănţeni să recunoască o femeie care ar fi furat obiecte din Biserica “Sf. Dimitrie”

1513
Apel către constănţeni să recunoască o femeie care ar fi furat obiecte din Biserica “Sf. Dimitrie” - apel1-1648134678.jpg

Articole de la același autor

Preotul Ilie Petre, de la Biserica „Sfântul Dimitrie” din Constanţa, a lansat, joi, 24 martie, un apel către cetăţeni pentru a recunoaşte o femeie care ar fi furat din locaşul de cult. Acesta a publicat şi două imagini surprinse de camerele de supraveghere, în care se vede o femeie tunsă scurt, cu ochelari de vedere, îmbrăcată în pantaloni, un pulover crem şi ochelari de vedere.

„Astăzi, la ora 10.53, doamna din imagini a intrat în biserică şi a furat din sfântul locaş. O rugăm să aducă înapoi obiectele furate. De asemenea, dacă dintre dumneavoastră sunt persoane care pot da relaţii despre doamna aceasta, vă rugăm să ne contactaţi. Trăim vremuri interesante!!! Pace şi bucurii binecuvântate! Preot Ilie Petre, telefon 0769/223112”, a scris părintele pe un grup de pe Facebook.

Postarea a fost distribuită apoi de mulţi constănţeni, însă, se pare că, deocamdată, nu a fost găsită persoana respectivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9775 secunde