Șefi și adjuncți noi, în Poliția Constanța. Urmează și alte concursuri!

1094
Șefi și adjuncți noi, în Poliția Constanța. Urmează și alte concursuri! - concurssefi-1647187010.jpg
În luna martie, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța sunt organizate mai multe concursuri pentru ocuparea unor funcții de conducere de la nivelul structurilor din subordine. Se impune menționat că multe dintre posturi erau ocupate, de ani buni, prin împuterniciri.

O parte dintre concursuri au fost organizate deja, iar noii șefi urmează să își preia funcțiile în perioada următoare. Astfel, funcția de adjunct la Secția 3 Poliție Constanța a fost câștigată de Marian Corbu, în vreme ce funcția similară de la Secția 4 Poliție din municipiul Constanța va fi deținută de Robert Roescu.

De asemenea, au fost scoase la concurs și o serie de funcții de șefi la posturile de poliție comunale. Astfel, la Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu a câștigat concursul Cristian Neacșu, la Postul de Poliție Nicolae Bălcescu – Iulian Drăgoi, iar la Postul de Poliție Grădina – Florin Boca.

Zilele următoare vor fi organizate și alte concursuri, pentru Postul de Poliție Castelu, Postul de Poliție Cobadin, Postul de Poliție Tortoman etc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3003 secunde