Crima care a îngrozit România: un refugiat ucrainean și-a ucis mama în casa în care erau găzduiți

320
Crima care a îngrozit România: un refugiat ucrainean și-a ucis mama în casa în care erau găzduiți - crima-1658758562.jpg

Articole de la același autor

O crimă cumplită a avut loc la Lehliu Gară. Un refugiat ucrainean şi-a ucis mama, într-un acces de furie, în locuinţa pusă la dispoziţie temporar de o familie de români, potrivit Realitatea.net


Bărbatul a anunțat mai multe persoane din localitatea Lehliu Gară, acolo unde locuia cu victima din luna mai, că și-a găsit mama decedată în pat, adăugând că femeia suferea de o boală incurabilă.

În momentul în care au ajuns în locuință, polițiștii de la IPJ Călărași au suspectat că nu este vorba despre o moarte cauzată de boală, ci despre crimă, pentru că femeia avea mai multe vânătăi.

Bărbatul și-ar fi ucis mama într-un acces de furie cu multiple lovituri, în noaptea de 17 spre 18 iulie, în baia locuinței puse la dispoziție de familia de români, plecată în acel moment la mare, la Constanța, potrivit unor surse din anchetă citate de ziare.com.

După ce a ucis-o, bărbatul a încercat să ascundă totul. Și-a spălat mama dar și baia, ulterior a transportat cadavrul în pat și a încercat să facă să pară că femeia murise în somn.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9547 secunde