A fost găsit bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul într-un sac de gunoi

325
1
A fost găsit bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul într-un sac de gunoi - 62262081-1653632561.jpg

Articole recomandate

Bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul la marginea unui sat din Bihor a fost prins de polițiști, joi seara, la Oradea.


Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa, din municipiul Oradea, lângă o Gară CFR.


Maşina bărbatului a fost găsită, de asemenea, în apropiere, în parcarea unui bloc în care bărbatul închiriase un apartament în regim hotelier. 


Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Andreea Andrada Vişan.


"Suspectul a fost identificat şi prins ca urmare a unei anchete comune a poliţiştilor din Cluj şi Bihor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în cadrul căreia s-au făcut permanent schimb de date şi informaţii. Colegii mei au pornit deja spre Oradea, pentru a-l prelua pe suspect, care se află în custodia poliţiştilor bihoreni", a declarat Vişan, scrie realitatea.net


Comentează știrea

fani
28 mai 2022
educatie

asa arata profesorii universitari din romania ! Ce rezultate vor avea bietii tineri care -si dau banii sa invete ceva ? Madama Andronescu a fost instruita sa distruga educatia acestei tari ....si a reusit .

Pagina a fost generata in 1.4439 secunde