Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord

202
Un bărbat care și-a sugrumat iubita a murit în timp ce o îngropa din cauza unui atac de cord - iubita-1652273801.jpg
Un bărbat de 60 de ani, care și-a sugrumat iubita, a murit în urma unui atac de cord în timp ce îi îngropa trupul în curtea casei în care locuiau.


Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, a decedat imediat după ce a ucis-o pe Patricia Dent, în vârstă de 65 de ani. Individul a săpat o groapă în grădină, înainte să o sugrume pe femeie să o învelească în saci de gunoi. În timp ce o îngropa, bărbatul a suferit un un stop cardiac și a murit.

Potrivit Antena3.ro polițiștii au venit după ce vecinii l-au văzut pe McKinnon și au sunat la numărul de urgență. Când au ajus la fața locului, oamenii legii au găsit trupul femeii în groapa lângă care se afla cadavrul partenerului ei.

”S-a confirmat că cauza morții domnului McKinnon este un eveniment cardiac. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare”, au explicat șeriful din comitatul Edgefield, Jody Rowland, și medicul legist, David Burnett.

”Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, ne-au făcut să credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în timp ce se afla în casa lor”, au adăugat.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4488 secunde