Dubla crimă de la Iași. Studentul marocan acuzat de omor calificat, trimis în judecată

363
Dubla crimă de la Iași. Studentul marocan acuzat de omor calificat, trimis în judecată - student-1652000586.jpg
Dosarul dublei crime de la Iași a fost închis de procurori. Principalul suspect, studentul marocan, a fost trimis în judecată pentru omor, distrugere și furt. Probele adunate în cele 5 luni de procurorii criminaliști vor fi analizate de judecător. 


Principalul suspect în cazul asasinării celor doi studenți la Medicină de la Iaşi a fost trimis în judecată, la mai bine de 5 luni de la comiterea dublei crime. Săptămâna viitoare este hotărâtoare pentru Ahmed Sami el-Bourkadi, student la Medicină și el, daca va fi sau nu trimis in judecată. Judecatorii vor analiza probele, iar daca vor fi admise, dosarul va pleca pe fond. Dacă nu, dosarul va fi înapoiat la Parchet, pentru refacere şi completare. În plus, perioada arestului preventiv, în care se află studentul marocan, nu poate depăși 6 luni.

Potrivit Realitatea.net dosarul a ajuns în instanță, dar suspectul marocan - Ahmed Sami el-Bourkadi susține că nu el este autorul, fiind acuzat de omor calificat. Acesta se află de cinci luni este în arest preventiv și nu şi-a recunoscut vina.


Procurorii au încheiat ancheta, deşi până acum anchetatorii nu au găsit nici arma crimei, nici telefoanele victimelor şi nu au putut stabili cu exactitate mobilul dublei crime.


Pagina a fost generata in 0.3102 secunde