CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎN CONSTANȚA: FEMEIE UCISĂ DE CHIRIAȘ!

1601
CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎN CONSTANȚA: FEMEIE UCISĂ DE CHIRIAȘ! - xcrimaconstanta-1645532431.jpg

Articole de la același autor

Crimă îngrozitoare în municipiul Constanța: o femeie de 73 de ani a fost omorâtă de bărbatul căruia îi închiriase o cameră în locuința ei. Tragicul incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 februarie, aproape de miezul nopții, spun anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Inculpatul Ciprian Alexandru Ţ. s-a enervat că proprietara locuinței i-a reproșat că nu a plătit chiria și că i-ar fi furat unele lucruri din casă, drept pentru care „a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, au precizat procurorii.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool și a aspectului că inculpatul era nervos pentru că fusese părăsit de iubită.

După ce a văzut că victima nu mai reacționează, suspectul a apelat numărul unic de urgență 112 și a semnalat că a găsit-o în această stare.

Bărbatul a fost reținut, iar luni, 21 februarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1358 secunde