Judo / Federaţia română şi Ministerul Sportului se implică în problemele sportivilor cu dizabilităţi

97
Judo / Federaţia română şi Ministerul Sportului se implică în problemele sportivilor cu dizabilităţi - 1-1645532949.jpg

Articole de la același autor

În pregătirea Jocurilor Mondiale de Judo pentru persoane cu nevoi speciale, din luna aprilie, din Țările de Jos, Ministerul Sportului a găzduit o întâlnire între reprezentanții acestei instituții și ai Federației Române de Judo, pe de o parte, și cei ai ACS Judosport București, respectiv ai Asociației Special Needs. Temele de discuție au vizat modalitățile de reglementare a relației dintre practicanții de judo pentru persoane cu nevoi speciale și Federația Română de Judo, informează Ministerul Sportului.

Pornind de la regulile aplicabile în competițiile externe, se dorește stabilirea unor reguli și regulamente speciale pentru cele naționale, dar și reglementarea modalităților de afiliere la FRJ și de legitimare a sportivilor cu nevoi speciale.

În acest scop, în luna martie, un grup de antrenori români de judo pentru persoane cu nevoi speciale vor participa, la Verona, la un seminar internațional dedicat acestei categorii de specialiști. De asemenea, în luna mai, va avea loc, la Cluj, un Campionat Național de judo pentru persoane cu nevoi speciale, iar pe 19 martie, se va desfășura, la Sala Floreasca din București, un demonstrativ cu același specific.

Foto: Facebook / Ministerul Sportului 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6307 secunde