Crima de la Măgurele. Al cui ar fi cadavrul carbonizat găsit în portbagajul unei mașini

365
1
Crima de la Măgurele. Al cui ar fi cadavrul carbonizat găsit în portbagajul unei mașini - crima-1652117579.jpg
Detalii noi în cazul crima de la Măgurele. Rămășitele descoperite în portbagajul mașinii incendiate lângă Bucuresti ar fi ale unui barbat, iar potrivit surselor, victima este un italian cu afaceri în Giurgiu.


Legătuea între bărbat și crimă a fost făcută de menajera acestuia, care a urmărit cazul la televizor.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, însă, în mod straniu, mașina incendiată nu apare in imaginile surprinse în ziua presupusei crimei. Pentru că mașina nu avea plăcuțe de înmatriculare, aceasta a fost identificată după seria de pe șasiu. Așa s-a stabilit că este un autoturism înmatriculat în Italia, în anul 2017 și aparține unei firme de închirieri. 


Specialiștii spun că modul de operare este unul similar cu cel al infractorilor din penitenciare și este posibil să fie vorba de o răzbunare în stil mafiot. Victima ar fi suferit o lovitură puternică, apoi ar fi fost tranșat și mașina, ulteior, incendiată.



Cearta care a izbucnit duminică între cei doi soţi l-a determinat pe bărbat să ia copiii şi să plece, ameninţând că se va arunca în baraj cu ei. Ultima care a vorbit cu băieţelul de patru ani a fost bunica din partea tatălui.

„Era nepoţelul meu. M-a sunat că n-a ajuns aici, nu am știut unde. Zice ”mamaie vin la tine”, i-am spus ”adu băiatul acasă, du fata acasă la mamă şi adu-mi băiatul acasă că îl iau eu şi-l cresc”, l-am crescut până acum”, a declarat Mariana Florea, bunica copiilor din partea tatălui.

Bărbatul a fost internat la psihiatrie pentru scurtă vreme din cauza alcoolului, dar lua tratament. Deşi ştia că cei doi nu se înţeleg, femeia este şocată de ceea ce a făcut fiul ei.


Comentează știrea

Muje
9 mai 2022
Vai de capu vostru

Foarte tare articolul! Ori sunteti imbecili, ori atat de saraci incat nu citeste nimeni un articol inainte sa fie publicat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde