SOLID HOUSE vine cu un nou proiect pe piața imobiliară din Constanța - Solid Residence Dezrobirii

5630
SOLID HOUSE vine cu un nou proiect pe piața imobiliară din Constanța - Solid Residence Dezrobirii - fondsolidhousedezrobiriijumatate-1652118051.jpg
Compania Solid House, nume respectat pe piața antreprenorilor din țară, dar și din Constanța, grație seriozității și calității pe care le oferă, precum și atenției sporite pentru confortul clienților săi, implementează acum cel mai nou proiect pe piața imobiliară din Constanța – Solid Residence Dezrobirii.

Așa cum s-au obișnuit constănțenii, Solid House vine cu un proiect nou unde familiile se vor simți cu adevărat acasă. Unul din aspectele esențiale ale ansamblului Solid Residence Dezrobirii este crearea unui concept rezidențial cu accent pe comunitate, care să ofere facilități multiple pentru viitorii rezidenți. Practic, este un loc destinat familiilor, acolo unde generații la rând pot crește în siguranță în comunitatea Solid Residence, în armonie cu natura.

Mai mult, experienţa şi profesionalismul cu care Solid House dezvoltă proiectele reprezintă garanţia celor mai înalte standarde de calitate şi durabilitate.

Ansamblul va fi compus din 48 de apartamente cu 2/3 camere şi studiouri spaţioase dispuse pe 4 niveluri şi va beneficia de parcare subterană şi spaţii verzi, care îţi vor da întotdeauna o stare de bine şi bucurie.

Locuinţele Solid Residence Dezrobirii vor fi spaţioase, elegante şi pline de lumină naturală, având un design contemporan şi finisaje de înaltă calitate.

În plus, din dorinţa de a finisa interiorul fiecărui apartament, noii proprietari au posibilitatea să îşi personalizeze noua locuinţă, dintr-o gamă de modele şi culori puse la dispoziţie de dezvoltatorul imobiliar.

„Vrem ca FAMILIA ta să aibă totul mai aproape, să nu aibă grija timpului, de aceea, printre alte facilități special concepute pentru acest proiect, poziția centrală strategică a complexului oferă accesabilitate rapidă către toate punctele importante de interes ale orașului Constanța, creând un mediu echilibrat pentru o viață liniștită și frumoasă alături de FAMILIA ta”, este mesajul transmis de reprezentanţii Solid House.

Apartamente solide cu finisaje moderne de ultimă generaţie

În ceea ce priveşte construcţia şi finisajele interioare, reprezentanţii companiei Solid House susţin că structura de rezistenţă a clădirii este formată dintr-un mix de cadre şi diafragme din beton armat, iar închiderea exterioară şi pereţii compartimentărilor la interior sunt din BCA. Totodată, anveloparea clădirii se va face cu polistiren expandat de 10 cm. Băile vor fi complet echipate cu mobilier şi obiecte sanitare premium, pardoseala - placată cu parchet şi plăci ceramice, iar uşa de la intrare va fi metalică. Încălzirea se va realiza prin centrala termică individuală şi calorifere. În plus, ascensorul va fi de ultimă generaţie, iar parcarea subterană - securizată cu barieră automatizată. Şi, foarte important, Solid Residence Dezrobirii va fi un ansamblu cu acces restricţionat, racordat la toate utilităţile, unde fiecare apartament va fi contorizat individual.


Mai multe detalii despre acest proiect se pot obţine de la consultanţii de vânzări ai companiei Solid House, telefon – 0736.888.999.    



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5092 secunde