Cadouri de la "Solid House" pentru cei care cumpără un apartament în luna iunie

2135

Articole de la același autor

Dezvoltatorul imobiliar "Solid House" are o veste bună pentru toți cei care și-au făcut planuri la început de an ca să-și cumpere o locuință, dar starea de urgență instituită de autorități le-a dat peste cap toate calculele.

Mai exact, reprezentanții firmei au anunțat că toți cei care achiziționează un apartament în luna iunie în Complexul Rezidențial "Solid House" din zona Intim primesc un cadou dintre următoarele: set living (canapea cu trei locuri și fotoliu), mobilier de bucătărie sau set de electrocasnice (plită, cuptor și hotă).

Ansamblul rezidențial - Solid Residence - situat în zona Intim, pe strada Corbului nr. 3, este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din Constanța, fiind amplasat pe un teren în suprafață de 6.000 mp.

Noul ansamblu rezidențial este alcătuit din trei corpuri de clădire cu regim de înălțime 2S+P+10E și dispune de parcare subterană.

Proiectul oferă apartamente premium, ideale pentru exploatare ca locuință permanentă sau cu un randament foarte bun de închiriere.

Totodată, pentru siguranța și confortul celor ce vor locui la "Solid Residence" se asigură un confort maxim și siguranță, spații verzi amenajate, loc de joacă, complex care va funcționa în circuit închis. Accesul se va face pe bază de legitimație, iar întreg ansamblul va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Proiectul include 83 de garsoniere cu suprafețe cuprinse între 37,90 mp și 76,20 mp construiți, 154 de apartamente cu două camere cu suprafețe cuprinse între 61,70 mp și 78,15 mp și 42 de apartamente cu trei camere cu suprafețe cuprinse între 97,50 mp și 156,35 mp. La parter sunt prevăzute spații cu destinație comercială, iar locurile de parcare vor fi asigurate în incinta complexului la parter și în cele două subsoluri.

În ceea ce privește apartamentele, acestea se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare.

Cei interesați să obțină mai multe informații referitoare la cumpărarea unei locuințe în acest ansamblu rezidențial o pot face apelând numerele de telefon 0736.37.37.37, 0736.88.89.99 sau 799.47.47.47. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Cadou de Crăciun… exploziv
Pagina a fost generata in 0.5198 secunde