Apartament ÎN FLĂCĂRI! Pompierii acționează!

195
Apartament ÎN FLĂCĂRI! Pompierii acționează! - ddd-1578555420.jpg

Articole recomandate

Un incendiu a izbucnit joi dimineața într-un apartament din municipiul Slatina, două persoane aflate în locuință fiind transportate la spital, iar alți 20 de oameni din bloc fiind evacuați de pompieri, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feței, precum și o femeie în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, ambele aflate în apartamentul în care a izbucnit incendiul, au fost transportate la spital. Printre persoanele evacuate din bloc sunt și copii.

"Pompierii Detașamentului Slatina acționează în municipiul Slatina, strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii au acționat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuințe. Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale", a spus Băsășteanu.

Pompierii acționează și pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului, având în vedere că în apartament sunt obiecte textile, cărți, obiecte casnice. Cauza incendiului este în curs de stabilire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde