Droguri de 60.000 de euro, găsite într-un apartament din Brașov

259
Droguri de 60.000 de euro, găsite într-un apartament din Brașov - 1-1577721655.jpg

Articole recomandate

Un bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Brașov, după ce într-un apartament închiriat în regim hotelier au fost găsite droguri în valoare de aproximativ 60.000 de euro, transmite Agerpres.

Potrivit DIICOT, în data de 28 decembrie proprietarul apartamentului a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinței a găsit mai multe pungi ambalate, ce conțineau comprimate de culoare roz și prafuri sau substanță solidă de culoare albă ori brun deschis.

"În urma investigațiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Brașov - Serviciul Antidrog au identificat și ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere și 2136 pastile MDMA și 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar și un satâr, un ciocan de șnițele, cântare și pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile", se arată într-un comunicat de presă remis luni Agerpres.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde