Femei bătute și jefuite, la Cernavodă

407
Femei bătute și jefuite, la Cernavodă - femeibatutesitalharite-1432663606.jpg

Articole de la același autor

A comis două tâlhării și a crezut că va scăpa basma curată, dar polițiștii au dat de urma lui și a ajuns în spatele gratiilor. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Cernavodă.
 
Mihai Nistor a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ieri a fost prezentat magis-traților Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie și loviri sau alte violențe. Individul este acuzat că, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, a intrat în curtea unei femei din Cernavodă, iar în momentul în care proprietara a ajuns acasă, a lovit-o cu pumnii, i-a smuls poșeta din mână și apoi s-a făcut nevăzut. 


Femeia de 54 de ani le-a declarat polițiștilor că în geantă avea suma de 3.000 de lei. Victima a fost supusă unui examen medico-legal și s-a stabilit că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. 


Ulterior, pe 6 mai, aproape de miezul nopții, individul a mai dat o lovitură. Pe malul drept al Canalului Dunăre-Marea Neagră, la Cernavodă, a tâlhărit o altă localnică. Oamenii legii spun că sus-pectul i-a furat victimei două telefoane mobile și suma de 200 lei. Tânăra nu a reclamat infracțiunea și a încercat să facă pe detectivul pentru a afla cine este autorul furtului. Individul și-a dat seama că este urmărit și după câteva zile a prins-o pe tânără și a bătut-o. 


Polițiștii au pus cap la cap informațiile, iar luni au dat de urma suspectului și l-au încătușat. 


Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili dacă Nistor a comis și alte infracțiuni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9503 secunde